The Official Star Trek Movie Forum

The Official Star Trek Movie Forum > Star Trek > Star Trek XI: The Movie > The Enterprise was not docked to the space station....
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 06-02-2009, 07:19 PM
AyanEva AyanEva is offline
Commander
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,452
Default

I was connected. You just have to really try hard to see it cuz it's only on screen for like .2 seconds. Look aaaall the way to the left side of the screen and don't blink. I think we covered this in the size of the Enterprise thread.
Reply With Quote
  #22  
Old 06-02-2009, 07:24 PM
Aqua's Avatar
Aqua Aqua is offline
Lieutenant
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 447
Default

Which page, 20, 50, 170? lol
__________________
To bathe a cat takes brute force, perseverance, courage of conviction - and a cat.
The last ingredient is usually hardest to come by.
- Stephen Baker
Reply With Quote
  #23  
Old 06-02-2009, 07:26 PM
AyanEva AyanEva is offline
Commander
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,452
Default

Quote:
Originally Posted by Aqua View Post
Which page, 20, 50, 170? lol
Towards the end. At this point, I've given up on digging back through the thread for links. lol
Reply With Quote
  #24  
Old 06-02-2009, 07:29 PM
lonstar70 lonstar70 is offline
Lieutenant
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 320
Default

Quote:
Originally Posted by Tom View Post
I run a crummy c.a.m. and very cropped theater...
Er.. if it's cropped you really can't see it all.
__________________
Captain Kirk to the Enterprise in "The Naked Time":

"I'll never lose you!"
Reply With Quote
  #25  
Old 06-02-2009, 10:08 PM
kevin's Avatar
kevin kevin is offline
Federation Councillor
 
Join Date: Jun 2008
Location: East Kilbride, Glasgow, UK
Posts: 21,046
Default

Quote:
Originally Posted by lonstar70 View Post
We saw a full on shot of the entire Enterprise. It was not connected to anything.
It's easy to percieve it that way but it's just so closely shot so you only see the ship without the station getting in the way.

Quote:
Originally Posted by Aqua View Post
I just frame stepped the movie, the enterprise was docked via the port side of the saucer
If you were able to post the same screen cap as on the shuttlebay thread it might help illustrate it.

The station can clearly be seen.
__________________
'If the Apocalypse starts, beep me!' - Buffy Summers
'The sky's the limit.....' Jean-Luc Picard, 'All Good Things'


courtesy of Saquist
Reply With Quote
  #26  
Old 06-03-2009, 04:37 AM
Aqua's Avatar
Aqua Aqua is offline
Lieutenant
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 447
Default

I will tonight when I return from work
__________________
To bathe a cat takes brute force, perseverance, courage of conviction - and a cat.
The last ingredient is usually hardest to come by.
- Stephen Baker
Reply With Quote
  #27  
Old 06-03-2009, 05:50 AM
FanWriter45's Avatar
FanWriter45 FanWriter45 is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Feb 2008
Location: Conway, Arkansas. It's a nice little town with three Universities in it, and surrounded by woods.
Posts: 3,051
Default

Hummm... was it attached to the space station, or no? Hummm....

Well, I guess I'll just have to go back AGAIN to watch for that! (The punishment is not too bad...)
__________________
Number Two: Conform, Number Six! Conform!

Number Six: I will not be stamped, filed, indexed, briefed, debriefed, or numbered! I am a person.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:21 AM.


Forum theme courtesy of Mark Lambert
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 by Paramount Pictures. STAR TREK and all related
marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.