The Official Star Trek Movie Forum

The Official Star Trek Movie Forum > Star Trek > Off Topic Discussions > playstation 3 question
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 05-02-2009, 09:22 AM
jtrek79's Avatar
jtrek79 jtrek79 is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Athens,Greece
Posts: 3,330
Default

to bad it cant be stretched,those wertical(chekov) black bars are annoying
__________________
B E H O L D T H E N A R A D A
Reply With Quote
  #22  
Old 05-02-2009, 12:00 PM
tomcatjosh's Avatar
tomcatjosh tomcatjosh is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Jun 2008
Location: Charlotte, NC
Posts: 3,803
Default

Jtrek, just get a DVD version of it!
__________________


Reply With Quote
  #23  
Old 05-03-2009, 07:29 AM
jtrek79's Avatar
jtrek79 jtrek79 is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Athens,Greece
Posts: 3,330
Default

people an other question,can someone tell me how on earth i can make this bluetooth remote work,i ve inserted the batteries,i ve chosen scan for bluetooth devices,it searches for forever,i have no choice but to cancel it
__________________
B E H O L D T H E N A R A D A
Reply With Quote
  #24  
Old 05-03-2009, 01:49 PM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,480
Default

Do you have a Sony remote, or a third party remote?
__________________

Reply With Quote
  #25  
Old 05-03-2009, 09:00 PM
jtrek79's Avatar
jtrek79 jtrek79 is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Athens,Greece
Posts: 3,330
Default

a sony remote
__________________
B E H O L D T H E N A R A D A
Reply With Quote
  #26  
Old 05-04-2009, 02:36 AM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,480
Default

I know this is gonna sound stupid, but try standing a little closer to the system with the remote.

I managed to get my remote up and running with one try. I don't know what's happening with your remote/system.
__________________

Reply With Quote
  #27  
Old 05-04-2009, 02:46 AM
jtrek79's Avatar
jtrek79 jtrek79 is offline
Vice Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Athens,Greece
Posts: 3,330
Default

oh .... perhaps u re right my friend , the remote was a little further....thank u for your help
__________________
B E H O L D T H E N A R A D A
Reply With Quote
  #28  
Old 05-04-2009, 04:48 PM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,480
Default

Quote:
Originally Posted by jtrek79 View Post
oh .... perhaps u re right my friend , the remote was a little further....thank u for your help
It woiked? Kewl. Glad to be of assistance.
__________________

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:54 PM.


Forum theme courtesy of Mark Lambert
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 by Paramount Pictures. STAR TREK and all related
marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.