The Official Star Trek Movie Forum

The Official Star Trek Movie Forum > Star Trek > Off Topic Discussions > Somtething is wrong here at the forums....
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-01-2013, 05:26 PM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,458
Default Somtething is wrong here at the forums....

Every thread I try to get into jumps me to a hidden thread called "Which Order?" and somehow, I ended up logged in as Samwiseb.

It seems to me the board has been hacked.
__________________

Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2013, 06:38 PM
samwiseb samwiseb is offline
Commander
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,173
Default

Ha!

I've been seeing your header off and on like that of a distress signal that you can't decrypt. It's good to finally open your message without getting misdirected.

Guess I know now why it wouldn't log me in.
__________________

Reply With Quote
  #3  
Old 06-03-2013, 01:33 AM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,458
Default

Aye...it was frustrating.

I think it was a transporter accident...and we finally got sorted out after Scotty waved his fingers menacingly at the transporter board.
__________________

Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2013, 02:19 AM
Captain Tom Coughlin's Avatar
Captain Tom Coughlin Captain Tom Coughlin is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: Nov 2008
Location: USS Meadowlands
Posts: 10,985
Default

I still can't believe we're back.
__________________

Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2013, 06:06 AM
kevin's Avatar
kevin kevin is offline
Federation Councillor
 
Join Date: Jun 2008
Location: East Kilbride, Glasgow, UK
Posts: 21,046
Default

I'm not sure it is entirely back up as it should be. Either that or my devices have some glitches in them. I still don't find it as smooth running as it was in the past and depending on which browser I use I've been starting to have posting issues again.
__________________
'If the Apocalypse starts, beep me!' - Buffy Summers
'The sky's the limit.....' Jean-Luc Picard, 'All Good Things'


courtesy of Saquist
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:29 AM.


Forum theme courtesy of Mark Lambert
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 by Paramount Pictures. STAR TREK and all related
marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.