The Official Star Trek Movie Forum

The Official Star Trek Movie Forum > Star Trek > Off Topic Discussions > show spoiler buttons not working
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-12-2009, 06:38 PM
DammitJim's Avatar
DammitJim DammitJim is offline
Commander
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,294
Default show spoiler buttons not working

hi,

Anyone know why I can only view the first "spoilers" in threads, but the other "show spoiler" buttons don't work?

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2009, 09:00 PM
sir num nums sir num nums is offline
Rear Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sherwood, AR
Posts: 2,357
Default

I have the same problem, I can open one, but after that none of them work.

I am guessing it is a windows update issue with by browser.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-12-2009, 09:18 PM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,480
Default

The longhand way to have the spoiler tags work is like this

hit the open bracket key--[, type spoil="", and then hit the close bracket key--] Then type in your text, and then type [/spoil]

see the attached image:

__________________


Last edited by martok2112 : 05-12-2009 at 09:22 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-12-2009, 09:23 PM
sir num nums sir num nums is offline
Rear Admiral
 
Join Date: Jan 2008
Location: Sherwood, AR
Posts: 2,357
Default

That was not the problem, the issues is trying to open a spoiler tag on a post.

I think a few of us got a bad update form Microsoft, no surprise there.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-12-2009, 09:38 PM
martok2112's Avatar
martok2112 martok2112 is offline
Fleet Admiral
 
Join Date: May 2008
Location: River Ridge, LA
Posts: 6,480
Default

Quote:
Originally Posted by sir num nums View Post
That was not the problem, the issues is trying to open a spoiler tag on a post.

I think a few of us got a bad update form Microsoft, no surprise there.
Ah...understood.
__________________

Reply With Quote
  #6  
Old 05-13-2009, 07:03 PM
jwaldo's Avatar
jwaldo jwaldo is offline
Lieutenant, Junior Grade
 
Join Date: Jan 2008
Location: SoCal
Posts: 125
Default

Quote:
Originally Posted by sir num nums View Post
I have the same problem, I can open one, but after that none of them work.

I am guessing it is a windows update issue with by browser.
Nope, I have the same issue in Safari on my Mac, and Firefox on my Linux machines. It's a little annoying having to hit "quote" to read the spoilers.
__________________
you know, I could've sworn I had a signature here before...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-13-2009, 07:27 PM
DammitJim's Avatar
DammitJim DammitJim is offline
Commander
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1,294
Default

I'm a MAC man also.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:15 AM.


Forum theme courtesy of Mark Lambert
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 by Paramount Pictures. STAR TREK and all related
marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.