The Official Star Trek Movie Forum

The Official Star Trek Movie Forum > Star Trek > Comments & Suggestions > Wrong Activation Link
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-31-2008, 04:44 AM
starbase63's Avatar
starbase63 starbase63 is offline
Captain
 
Join Date: Jan 2008
Location: Connecticut, USA
Posts: 1,727
Cool

She has that knack...
__________________
Never keep a Vulcan waiting...
Admin, sb63's Star Trek Logs, member of the Trek Webmaster Program
STL is now also on Facebook at https://www.facebook.com/StarTrekLogs
Reply With Quote
  #12  
Old 01-31-2008, 07:59 AM
SouthernSpockette's Avatar
SouthernSpockette SouthernSpockette is offline
Lieutenant
 
Join Date: Jan 2008
Location: TN
Posts: 529
Default Finally got in!

After a lot of scratching my head in confusion, I finally got in. Hi, everybody. I'm Fansince9 on the Startrek.com board and am glad to see a forum here.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-31-2008, 10:07 AM
CoW mAn's Avatar
CoW mAn CoW mAn is offline
Lieutenant, Junior Grade
 
Join Date: Jan 2008
Location: Vancouver
Posts: 171
Default

I posted a thread about the URL problem last night and it seems to have disappeared...weird.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-31-2008, 10:23 AM
TriggerMan TriggerMan is offline
Lieutenant
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 498
Default

I would like to point out to the admins or whomever is in charge, it appears that some members over on the Official Star Trek Forums are still having problems with registration.

One post says:

Quote:
I got the same e-mail.

When I clicked on the activation link, it said "Well Done, you've registered!"

But after that, I can't make any posts or adjust my profile because it says:


Quote:
HRH The KING, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?

If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Some of the members are a little frustrated understandably. What can be done to to fix this? They've tried getting ahold of admin but no one seems to be responding to them which isn't helping to resolve the problem.

Thanks!
Reply With Quote
  #15  
Old 01-31-2008, 10:26 AM
Rajiin's Avatar
Rajiin Rajiin is offline
Ensign
 
Join Date: Jan 2008
Location: Arizona
Posts: 94
Default

Thank goodness for this thread. My head was spinning trying to find out what the problem was.

Hey Almighty ............. guess they'll let anyone in here, eh?
Reply With Quote
  #16  
Old 01-31-2008, 11:05 AM
starbase63's Avatar
starbase63 starbase63 is offline
Captain
 
Join Date: Jan 2008
Location: Connecticut, USA
Posts: 1,727
Cool

Hi Raj! *waves*
__________________
Never keep a Vulcan waiting...
Admin, sb63's Star Trek Logs, member of the Trek Webmaster Program
STL is now also on Facebook at https://www.facebook.com/StarTrekLogs
Reply With Quote
  #17  
Old 01-31-2008, 11:07 AM
tomalak301's Avatar
tomalak301 tomalak301 is offline
Lieutenant, Junior Grade
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bay Area, CA
Posts: 222
Default

Why is it that when one registers for a board like this, the activation email goes to the spam folder where there are already like 300 messages? Just askin'
Reply With Quote
  #18  
Old 01-31-2008, 11:08 AM
Rajiin's Avatar
Rajiin Rajiin is offline
Ensign
 
Join Date: Jan 2008
Location: Arizona
Posts: 94
Default

Quote:
Originally Posted by starbase63 View Post
Hi Raj! *waves*

Hey hot stuff!! *waves*
__________________
Reply With Quote
  #19  
Old 01-31-2008, 11:08 AM
Derek Kessler's Avatar
Derek Kessler Derek Kessler is offline
Lieutenant, Junior Grade
 
Join Date: Jan 2008
Location: University of Cincinnati
Posts: 213
Default

Quote:
Originally Posted by tomalak301 View Post
Why is it that when one registers for a board like this, the activation email goes to the spam folder where there are already like 300 messages? Just askin'
Didn't for me... (using Gmail).
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 01-31-2008, 11:08 AM
Aaleck's Avatar
Aaleck Aaleck is offline
Lieutenant
 
Join Date: Jan 2008
Location: USA
Posts: 277
Default

Haha, glad I can be of some assistance to everyone.. :P
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:43 PM.


Forum theme courtesy of Mark Lambert
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2009 by Paramount Pictures. STAR TREK and all related
marks and logos are trademarks of CBS Studios Inc. All Rights Reserved.